Taştepe İlkokulu

Vizyon: Öğrenmeyi yaşam felsefesi haline getiren, sorumluluk sahibi, ilçesinde ve ilinde örnek gösterilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Toplumun kültürel değerleri temel alınıp, ahlaki değerlerden ödün vermeden sürekli artan bir başarıyı hedefleyen, muasır bir seviyeye sahip yaşanası bir toplum için yeni yaklaşımları takip eden, çağın gerektirdiği bilgiler ile donanmış ve sosyal ilişkileri kuvvetli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz İlçemizde Yapılan birden fazla resim,şiir ve kompozisyon alanında önemli ilçe dereceleri yapmış,teog sınavında birden fazla öğrencisi değişik liselere fen lisesi,öğretmen lisesi,sosyal bilimler lisesi,anadolu lisesi,endüstri meslek ve imam hatip liselerine yerleştirmiştir.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 462 7332383/ 05054003542

WEB - https://tastepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TAŞTEPE MAH. TAŞTEPE MERKEZ KÜME EVLERİ TASTEPE ILKOKULU BLOK NO: 69 ARAKLI / TRABZON

Yerleşim Yeri - Taştepe Mah.Araklı/TRABZON

Ulaşım Okulumuza öğretmenler için Araklı´dan günlük olarak özel servis kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Trabzon - 60km, Araklı - 21km